Kjære mottaker av nyhetsbrev fra Fjellhamar Nabo,

Lørenskog kommune skifter leverandør av nyhetsbrev og vi sender deg denne e-posten for å informere om dette. Vår nye leverandør av nyhetsbrev blir Make.

Hva betyr dette for deg?

Dersom du ønsker å fortsette å motta nyhetsbrev fra Lørenskog kommune via Make, trenger du ikke å gjøre noe. Din eksisterende abonnementsinformasjon vil bli overført til Make, og du vil fortsette å motta oppdateringer som vanlig.

Hva om jeg ikke samtykker til lagring av min personlige informasjon hos Make?

Dersom du ikke ønsker at din personlige informasjon skal lagres hos Make har du rett til å reservere deg mot dette. Vi overfører e-postlistene til Make neste fredag, det betyr at du har en uke på deg til å melde deg av før din e-post blir registrert hos Make. Du melder deg av nyhetsbrevet ved å klikke på lenken som heter «meld deg av listen» i bunnen av denne e-posten.

Din personlige informasjon blir da slettet fra Akotek og ikke overført til Makes systemer. Men merk at da vil du ikke motta nyhetsbrev fra oss i fremtiden.

Du kan selvfølgelig også melde deg av e-postlisten hos Make når som helst fremover. Det vil være en lenke i bunnen av hver e-post hvor du kan melde deg av.

Informasjonen lagres trygt hos Make

Make er en leverandør som tar personvern på alvor, og de lagrer all informasjon i Norge i samsvar med GDPR og norske lover og forskrifter. Du kan lese personvernerklæringen deres her. Hvis du har spørsmål angående denne endringen, kan du kontakte oss på e-post krihve@lorenskog.kommune.no .

Med vennlig hilsen

Kristian Hvesser

Rådgiver, Lørenskog kommune

Få nabomeldinger
på e-post

Meld deg på og få
naboinformasjon om utbyggingen.Samtykke