Oversiktisbilde over Fjellhamar skole med uteområdet og skolehagen i forgrunnen.

Vi inviterer til åpning av Fjellhamar skole, Fjellhamar arena og Sagtorget. Foto: Farid Dino Omer.

Nye Fjellhamar skole, Fjellhamar arena og Sagtorget er nå ferdig og tatt i bruk. Vi har gleden av å invitere deg til åpningsfest. Hans Majestet Kong Harald vil være til stede under åpningen.

Den offisielle markeringen inne i Fjellhamar arena starter klokken 16.00. I tillegg til inviterte gjester, elever og ansatte på skolen, vil det være plass til cirka 700 personer. De som kommer først, får plass.

Dørene til Fjellhamar arena åpner kl. 15.15 og lukkes klokken 15.45. Det blir ikke mulig å komme inn i hallen etter den tid. Vi forventer fullt hus og stormende jubel, så det er viktig at du er ute i god tid.

Fra klokken 17.00 blir det servering av pølser på Sagtorget og boller og kake inne i skolen. Rundt omkring på skolens uteområde vil det være aktiviteter med flere av idrettslagene i Lørenskog. Du kan også få en omvisning inne på skolen og i arenaen.

Vi håper du har lyst og mulighet til å delta på festen!

Det er svært begrenset med parkeringsplasser i området og du kan ikke belage deg på å få parkeringsplass. Alle som har mulighet til å gå eller sykle bør derfor gjøre det.

Unngå å ta med store sekker og vesker da det blir kontroll ved inngangen.

Velkommen!

Det er hyggelig om folk på Fjellhamar heiser flagget og feirer sammen med oss.

Få nabomeldinger
på e-post

Meld deg på og få
naboinformasjon om utbyggingen.Samtykke