Torsdag 1. juni ble det nye idrettsbygget på Fjellhamar skole, Fjellhamar arena, offisielt overlevert fra entreprenøren Betonmast Romerike til Lørenskog kommune.

I det cirka 14 000 kvadratmeter store bygget er det en dobbel flerbrukshall og en svømmehall. Flerbrukshallene kan slås sammen og brukes som kamparena for elitehåndball. I svømmehallen er det to basseng, ett med hev/senk-gulv for opplæring og ett konkurransebasseng med åtte baner. I kjelleren er det parkeringsplass til cirka 80 biler.

Fjellhamar arena skal brukes til undervisning på dagtid og etter skoletid skal bygget blant annet brukes av den lokale håndballklubben og svømmeklubben.

 

Svømmehallen åpen for folkebad og mosjonssvømming

På dagtid i helger, én morgen og én kveld i uka vil svømmehallen være åpen for andre som vil svømme i bassengene. Det vil være mulig å kjøpe billetter etter samme modell som Kjenn Folkebad. Dette tilbudet starter etter den offisielle åpningen av anlegget 21. september.

Takk for tålmodigheten

Arbeidene med den nye Fjellhamar skole, Fjellhamar arena og i Kloppaveien går mot slutten. Vi som har jobbet med dette vil takke alle som har blitt påvirkede av arbeidene for tålmodigheten. Vi håper dere får mye glede av byggene og uteområdene og at dette blir en naturlig møteplass for folk på Fjellhamar.

Dette er det siste innlegget som publiseres av nye Fjellhamar skole-prosjektet på denne nettsiden.

Takk for oss!

 

Mer informasjon om prosjektet

På kommunens nettsider kan du lese mer om den nye barneskolen, idrettsbygget og møteplassen på Fjellhamar.

 

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Sondre Utkilen dersom du har spørsmål.
E-post: sonutk1@lorenskog.kommune.no
Telefon: 46 95 23 64

 

Få nabomeldinger
på e-post

Meld deg på og få
naboinformasjon om utbyggingen.Samtykke