Som tidligere varslet må vi utføre arbeid og stenge vannet på nattestid i Kloppaveien. Tidspunktet for stengingen er endret fra natt til tirsdag 1. februar frem til natt til fredag 4. februar. Årsaken til dette er at det er behov for å stenge vannet for et større område enn først planlagt.

For at skoler, næring og dere som bor i området skal ha vann i springen på dagtid, kommer vi derfor til å stenge vannet torsdag 3. februar kl. 22:00 og fram til fredag 4. februar til kl. 06:00. De grunneiere som blir berørt av at vannet blir stengt, vil få varsel på forhånd per SMS.

I forbindelse med omkoblingen må vi gjøre en del forberedende arbeider og etterarbeider. Det kommer derfor til å være anleggsarbeider i hele tidsrommet fra torsdag 3. februar kl. 07:00 og innenfor vanlig arbeidstid fredag 4. februar.

Støy kan oppleves forskjellig og for noen er dette mer sjenerende enn for andre. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om arbeidene og lurer på om du har behov for alternativ overnatting mens arbeidene utføres.

Vi beklager de ulemper disse arbeidene fører til.

Mer informasjon om prosjektet

På kommunens nettsider kan du lese mer om den nye barneskolen, idrettsbygget og møteplassen på Fjellhamar.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Sondre Utkilen dersom du har spørsmål.
E-post: sonutk1@lorenskog.kommune.no
Telefon: 46 95 23 64

 

 

 

Få nabomeldinger
på e-post

Meld deg på og få
naboinformasjon om utbyggingen.Samtykke